Concepten

conceptenSteeds meer organisaties willen gebruik maken van de talenten en kennis binnen hun eigen organisatie. Ik speel daar al jaren op in en leid mensen binnen uw organisatie op als trainer om de vraagstelling te gaan trainen die 100% aansluit bij de beleving van de cursisten.
Daarbij put ik uiteraard uit mijn expertises op het gebied van teamontwikkeling en klantgerichtheid.

Hoe ziet dit eruit?
Eerst inventariseren en kijken wie het natuurlijk talent heeft voor deze mooie taak. De training wordt in 2 pilots neer gezet en getoetst op vooraf bepaalde indicatoren. Een schat aan waardevol training materiaal krijgen de trainers in wording mee, zodat ze goed beslagen ten ijs komen.

Het concept wordt door mij geschreven op een manier dat degene die het  ondergaan er daadwerkelijk wat mee gaan doen.

AlbertBroekhoff-flipped

Andre is als coach/ trainer verbluffend snel in staat om o.a. middels de Belbin test zicht krijgen om deskundigheid en of kwaliteiten van mensen.
Het is plezierig te merken dat hij niet een les afdraait maar wezenlijk aansluit bij je als persoon of in ons geval bij het team.
Hierdoor worden “ de ballen hoog gehouden “ en op die “ toppen van aandacht voor elkaar hebben” wordt er snelheid gelegd aan het verbinden van en samen werken met elkaar. Dit gaat Andre op een vlotte en natuurlijk wijze af.
De trainer is vriendelijk, bevlogen en betrokken. Als team van de Terwoldseweg hebben wij de training als zeer prettig en leerzaam ervaren.