Klantgerichtheid

klantgerichtPassie voor gasten / klanten
Uw organisatie heeft baat bij een gezonde relatie met uw gasten/klanten. Daarom wilt u een adequate persoonlijke behandeling en service bieden. Kortom: een gast/klantgerichte aanpak. Dat betekent: goed luisteren, actief meedenken en de beleving van de gast/klant net iets hoger leggen dan de verwachtingen. Tegelijkertijd betekent het: de regie in handen houden, haalbare oplossingen zoeken en denken in mogelijkheden. Het resultaat: loyale gasten/klanten en hogere verkoopcijfers. Uw medewerkers voelen zich prettiger tijdens het contact met de gast/klant en zijn gemotiveerd om lastige situaties het hoofd te bieden..

Van gast/klant naar een loyale gast/klant
In de training Gast/Klantgericht werken leert u  beter effectief en persoonlijk te communiceren door uzelf in te leven in de gast/klant en actief te informeren naar zijn of haar wensen. Vervolgens leert u hoe u nog beter kunt samenwerken, de gast/klant beter kunt ondersteunen en hoe een pro-actieve houding aanneemt. Ook trainen we u met lastige situaties om te gaan, grip op de situatie te blijven houden en efficiënt naar bevredigende oplossingen zoeken. Op deze manier kunnen klantbehoeften en bedrijfsdoelen worden verenigd.

Praktijkgerichte oefeningen, gastspreker, acteurs zorgen voor een versneld inzicht en een hoge betrokkenheid tijdens de training. Na het volgen van deze training weet u hoe de gast/klant behandeld wil worden. U speelt hier goed op in en u communiceert helder en open. Gasten/Klanten doen graag zaken met u.

AlbertBroekhoff-flipped

Andre is als coach/ trainer verbluffend snel in staat om o.a. middels de Belbin test zicht krijgen om deskundigheid en of kwaliteiten van mensen.
Het is plezierig te merken dat hij niet een les afdraait maar wezenlijk aansluit bij je als persoon of in ons geval bij het team.
Hierdoor worden “ de ballen hoog gehouden “ en op die “ toppen van aandacht voor elkaar hebben” wordt er snelheid gelegd aan het verbinden van en samen werken met elkaar. Dit gaat Andre op een vlotte en natuurlijk wijze af.
De trainer is vriendelijk, bevlogen en betrokken. Als team van de Terwoldseweg hebben wij de training als zeer prettig en leerzaam ervaren.